هر آنچه که در مورد خرما و تذکرات خرما باید بدانید

by خرما in جولای 28, 2019

امروز در سایت خرما به مساله تعریف خرما و تذکرات مصرف خرما پرداخته ایم با ما همراه باشید.

همچنین می توانید بخوانید:

همه چیز درباره انار که باید بدانید

بادام چیست؟ + مضرات و تذکرات بادام

خرما = تَمَر = Date

شرح:

خرما، میوه ای گرمسیری است، دارای هسته‌ای سخت و پوستی نازک و بسیار شیرین و خوش طعم که شكل خوشه بزرگ از درخت خرما آویزان می شود.

درخت خرما یا نخل در زبانهای محلی ایران موگ (mug) یا موغ گویند.

درخت خرما، در برابر کم آبی و شوری بسیار مقاوم است.

همچنین بخوانید: 29 مورد باورنکردنی از خواص خرما که از آن بی خبرید

برگ درخت خرما

برگهای درخت خرما که پیشین نامیده می شوند در ردیف های مارچ، دور تنه می رویند و هر یک حدود ۷ سال عمر می کنند و به تدریج که جوانه انتهایی، برگهای جدید تولید می کند، برگهای پائینی خشک می شوند که باید آنها را برید، جوانه انتهایی در زندگی خرما نقش اساسی دارد و اگر صدمه ببیند، درخت پس از چند سال که برگ‌های موجود آن پیر و خشک شدند از بین خواهد رفت. هر درخت بارور خرما می‌تواند سالانه ۱۰0 ۱۵۰ کیلو میوه بدهد ولی در نخلستان های ایران به ازاء هر درخت متوسط فقط ۱۵ کیلو محصول تولید می شود. در ایران حدود ۴۰۰ رقم خرما مختلف شناخته شده است که بر حسب سفتی و نرمی میوه به سه گروه نرم، نیمه نرم، و خشک تقسیم می شوند. از مهمترین ارقام خرمای ایران می توان: سعمران با سایر (نرم)، شاهانی، مضافتی، کبکاب خضراوی، جلاوی (نیمه نرم)، ديدی و سویدان (خشک) را نام برد. ( اصول باغبانی فصل ۱۲ / ۳۱۵ )

 

هر آنچه که در مورد خرما و تذکرات خرما باید بدانید

هر آنچه که در مورد خرما و تذکرات خرما باید بدانید

همچنین بخوانید: همه چیز درباره پرتقال و طریقه شناسایی پرتقال خوب

خرما در زبان عربی

در زبان عربی خرمای رسیده را رطب، گویند و خرمای خشک را تمر می نامند.

تذکرات خرما

١. کسانی که طبیعتی گرم و سودایی دارند خوردن خرما ممكن است باعث زخم دهان، درد دندان های پوسیده، خارش بدن، و ناراحتیهای کبدی می شود.

۲. خرمای تخمیر شده و یا خرمایی که با مواد شیمیایی شسته شده باشد برای سلامتی زیانبار است.

٣. کسانی که در دهان، زخم یا تاولهایی دارند، از خوردن خرما پرهیز کنند.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *